Dolar : Alış : 6.0762 / Satış : 6.0872
HAVA DURUMU
hava durumu

Manisa31°CParçalı Bulutlu

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 17 Kategoride 198 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

28 Mart 2019 - 220 kez okunmuş
Ana Sayfa » Genel»31 Mart 2019 YEREL SEÇİMLERİ HAKKINDA EGE 1946 DEMOKRATLAR FEDERASYONU BASIN AÇIKLAMASI

Kahramanların yaşatmak için can verdiği kıymetli ülkemizin çetin sorunlarla mücadele ettiği bu günlerde, mahalli idareler seçimleri sebebiyle demokrasimizin, çok partili seçim sistemimizin, siyasi partilerimizin, adayların ve seçmenler olarak da hepimizin zor şartlar altında bu seçimlere girdiği hepimizin malumudur.

Hangi zümreyi, kısmı, topluluğu temsil ederse etsin güç ve yetki sahiplerinin tarafları kutuplaştırdığı, nefret etmeye ittiği, nefret ve çatışma kültürünü, dilini kullanarak “diğerleri” üzerinde baskı sağlama gücü elde ettiği, ayrımcılığın sesi olduğu, normalde sert bir şekilde karşı çıkmayacağı düşünceleri, beraber yaşamakta sorun görmediği kişileri “kazanmak için mübah görerek” hedef haline getirdiği;

Toplumların kutuplaştırıldığında iktidar sahiplerinin kendi tarafında olmayanları yanına çekme gücünün arttığı; “karşı taraf” haline getirdiği yığınları da kesin bir çizgi ile ayırarak farklı gruplardaki insanları birleştirerek; muhalefetin de verimli iletişim kurmasını zorlaştıracağı böylesi bir tablonun gerçekleşmemesi için çalışan FEDERASYONUMUZUN VARLIK SEBEBİ OLAN DEMOKRASİYE ATFETTİĞİMİZ ERDEMLİLİK REJİMİ=YAŞAM BİÇİMİ fonksiyonlarına duyduğumuz hassasiyetler varlık sebebimizdir.

Sürekli iktidarda kalmak istemek ASIL NEFRETİN TEMEL UNSURUDUR. İktidarı sürdürülebilir hale getirme ideolijisinden nefretle güçlenme, nefreti kutsama anlayışı ortaya çıkar. Nefretin yönettiği ülkelerde nefret arttığı için yine iktidarlar güçlenir.

BÖYLESİ BİR DURUMU AÇIK ALINLA HER SAVAŞTAN ALNI AÇIK ÇIKAN VE ANAYURDU HERYAŞTAN GENÇLE YARATAN BÜYÜK ULUSUMUZUN GELECEĞİNDE HAYAL ETMİYORUZ.

Bizler ; Türkiye’nin demokratik geleceğini engelleyen ve engelleyecek düşüncelerin, gerçek hedefini kamuoyuna açıklamak; demokratik değerler ve İnsani değerlerin yükseltilmesinde, ülkenin birlik ve bütünlüğünün korunmasında düşünce düzeyinde kamuoyu oluşturmak, insani ve toplumsal değerlere zarar verecek her türlü taassup, tahakküm ve istismara karşı yine düşünce düzeyinde duruş sergilemek üzere misyonumuz gereği çalışmalarımızı kuruluşumuzdan günümüze sürdürdük.

Yine her karış toprağı kutsal vatanımızın tamamı ve aziz milletimizin istiklâlini yaşadığımız müddetçe korumak üzere sahip olduğumuz sorumluluğu yerine getirmeye, bu uğurda haklı ve asil mücadelemize devam edeceğiz.

31 Mart 2019 Mahalli Seçimlerine girilen bu atmosferde her ne kadar sert ve zor bir süreçten geçmekte isek de;
Vatanımızın sevgisi ile atan kalbe sahip her evladı, vatanın hizmet bekleyen her evi, yolu olmayan her köyü, parksız her mahallesi, kütüphanesiz her ilçesi için;
“GÖREVE TALİBİM” diyen her adayın istisnasız, eşit şartlar, adil bir yarış, seffaf seçim unsurlarına maruz kalmasını sağlamak için çalışmalar yaptık.
Bu günden sonra da memleket için kurtuluş, esenlik ve muvaffakiyet istiyorsak bunu yalnız bir şahıstan hiçbir vakit istemeyeceğiz.
Bir toplum yalnız bir ferdin gayretiyle bir adım bile atamaz düsturu şiarımızdır.

DİLDE BİRLİK, İŞTE BİRLİK, FİKİRDE BİRLİK OLARAK ÇALIŞMAYA; SİZLERLE BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ.

SEÇİM SONUÇLARININ BAŞTA AZİZ TÜRK MİLLETİMİZE, TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE VE HER BİRİ KIYMETLİ TÜM ADAYLARA,DEMOKRASİNİN TEMEL ARAÇLARI OLAN TÜM SİYASİ PARTİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

EGE 1946 DEMOKRATLAR FEDERASYONU

İlgili Terimler :